ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ KEEP FIT

TRX training – και αποκτάς το κορμί που σου αξίζει!

Το TRX αποτελεί ένα πολύπλευρο όργανο γυμναστικής με τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (σε τρεις διαστάσεις), λειτουργικές προπονήσεις (functional training) οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος.

γυμναστήριο Θεσσαλονίκη KeepFit TRX training

Προπόνηση TRX.

Το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των ασκήσεων βρίσκεστε στον αέρα και κρατιέστε από τον ιμάντα έχει τα μέγιστα οφέλη στη δύναμη την ισορροπία και την μυϊκή υπερτροφία. Λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης αυξάνεται η δύναμη του κορμού (core) και ιδιαίτερα των κοιλιακών και ενισχύεται η αντοχή των αρθρώσεων χωρίς αυτές να επιβαρύνονται. Οι περισσότερες ασκήσεις που γίνονται με την βοήθεια του TRX μάλιστα εμπλέκουν παραπάνω από μία μυϊκή ομάδα (πολυαρθρικές ασκήσεις) επομένως αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγή τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης γεγονός το οποίο μεγιστοποιεί την καύση λίπους και την μυϊκή υπερτροφία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ομάδες του πληθυσμού ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας καθώς με τη τροποποίηση της θέσης του σώματος οι ασκήσεις μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου από αρκετά εύκολες σε εξαιρετικά απαιτητικές για προχωρημένους αθλητές.

Η διάρκεια της άσκησης είναι περίπου μία ώρα και περιλαμβάνει αρκετούς συνδυασμούς ασκήσεων αερόβιες και δυναμικές που καλύπτουν όλες τις μυϊκές ομάδες. Η προπόνηση περιλαμβάνει επίσης την κινητοποίηση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης που βρίσκονται σε άσκηση και ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυών τους. Το αποτέλεσμα είναι να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα λόγω της ευκινησίας, της ταχύτητας, της δύναμης και της βελτίωσης των αντανακλαστικών που προσφέρει.

Μάθετε περισσότερα για τα τμήματα TRX Basic & TRX Advance που ήδη ξεκίνησαν! Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του γυμναστηρίου, στο 2310 870 107 ή στο [email protected]

TRX Basic: Δευτέρα 20.30-21.30 & Παρασκευή 10.00-11.00

TRX Advance: Δευτέρα 19.30-20.30 & Τετάρτη 20.30-21.30

 

Copyright 2015 Γυμναστήριο KeepFit, Θεσσαλονίκη