ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ KEEP FIT

Πίνακας Επιβράβευσης Keep fit!

Πίνακας Επιβράβευσης_ Παιδικό Γυμναστήριο Keep fitH επιβράβευση παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της συμπεριφοράς των παιδιών. Μεταξύ άλλων, τα οφέλη που προσφέρει είναι η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης του παιδιού αλλά και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον γονέα. Ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους επιβράβευσης, τον όποιο συστήνουν παιδαγωγοί και παιδοψυχολόγοι, είναι η χρήση ειδικού πίνακα επιβράβευσης.

Στον πινάκα επιβράβευσης Κeep fit που δημιούργησε το παιδικό μας γυμναστήριο, αναγράφονται κάποιες ενδεικτικές συμπεριφορές (π.χ «Έφαγα όλο το φαγητό μου») ενώ υπάρχουν κενά πεδία για να συμπληρώσετε επιπλέον δραστηριότητες ή καινούργιες συνήθειες που θέλετε να αποκτήσουν τα παιδιά σας.

Κάθε φορά που το παιδί ολοκληρώνει μία από αυτές, παίρνει ένα αστεράκι (τα αστεράκια μπορείτε να τα κόψετε από το κάτω μέρος του πινάκα ή να προμηθευτείτε επιπλέον αυτοκόλλητα από αντίστοιχα καταστήματα). Όταν ο πίνακας συμπληρωθεί, το παιδί κερδίζει το βραβείο που έχετε ορίσει από την αρχή! Το βραβείο δε χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό ή ιδιαίτερο. Αρκεί ένα μικρό δωράκι ή μια έκπληξη να για να τα ενθουσιάσει. Εναλλακτικά μπορεί να είναι μια δραστηριότητα, μια βόλτα ή κάτι άλλο που έχετε συμφωνήσει να κάνετε μαζί!

Η επιτυχία της χρήσης του πίνακα επιβράβευσης εξαρτάται από εσάς. Όσο κρατάτε το λόγο σας, τόσο το παιδί σας θα μάθει πιο γρήγορα τη σωστή συμπεριφορά.

Αν δεν έχετε προμηθευτεί τον πινάκα επιβράβευσης Keep fit από τα σημεία διανομής ή αν θέλετε να τον ξαναχρησιμοποιήσετε μπορείτε να τον εκτυπώσετε όσες φορές θέλετε , πατώντας εδώ: Γυμναστήριο Keepfit_Πίνακας Επιβράβευσης

 Παιδικό Γυμναστήριο Keep fit! 

Η άθληση προσφέρει υγεία και διασκέδαση στα παιδιά και αποτελεί ιδανική δραστηριότητα για το  καθημερινό πρόγραμμα τους!  Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο άθλησης που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και να ενημερωθείτε από τους εξειδικευμένους προπονητές για το πρόγραμμα που ταιριάζει στο παιδί σας!  Ισχύουν ειδικές τιμές για όλα τα μέλη του γυμναστηρίου μας καθώς και για την εγγραφή 2ου παιδιού.

Για να μάθετε περισσότερα για το Παιδικό Γυμναστήριο Keep fit πατήστε εδώ.

Tags: , , ,